ο Snökaosförbannelse!

Idag ska det minsann konst till om jag ska kunna skriva i en positiv riktning.
Åh, då ska där mycket till innan jag vänder alla taggarna utåt.

Här har det vrålsnöat inatt från alla håll och kanter, tror tom från sidan.

Bilen blev ju ett kapitel för sig eftersom man var tvungen att både gräva fram den och skotta bort all snö som lagt sig prydligt runt hela bilen som en plogvall och som inte det vore nog fick man även brottas med det sista av underlaget som är lösgrus pga renoveringsarbetet som pågår samtidigt här på parkeringen men som ännu inte är klart.

Kan väl påstå att oddsen var inte de bästa eftersom hjulen gladeligen spann loss och bara ville gräva sig längre och längre ner....men till slut kom jag loss,efter att fått hjälp med att både skotta och putta mig ut dom 10 metrarna från platsen med.
Tror att det bara var jag och en granne till som lyckas ta sig ut från parkeringsplatsen här idag. Man såg tydligt att dom andra hade försökt, men givit upp!

Sen bar det väg till jobbet, vilket i sin tur gick väldigt snabbt, var hemma igen redan efter en timme, tar sats på den smala gatan innan för att komma över vallen vid trottoarkanten  samtidigt
ska man göra en kraftig högersväng, sen måste man hålla någorlunda fart för
att ta sig förbi resten av snöhinderna, sagt och gjort, när jag vänt upp och är framför min p-plats vad ser jag..hm grannens bil står där ????
 VA f*n gör den där ??

Samtidigt måste jag stanna och vad händer jo även jag sitter fast mitt i gången, det är då 15 minuter till  jag ska börja klippa i salongen, och kunderna finns där!

Givetvis ringer jag på hos grannen under mig, och undrar varför dom ställt sig på min
p-plats som jag dessutom skottat för att själv skulle kunna parkera där!

Det värsta med den här parkeringsplatsen är alla snyltgäster,inklusiv den som parkerat på min plats, som tror att det är gratisparkering...TROTS SKYLTARNA...så förstår dom ändå inget..grrr

Lagom uppretad var jag vid detta tillfälle, nu var det ju jag som satt fast och blockera för övriga som varken kunde komma ut eller in, och så skulle jag jobba inom en kvart,jag förklara vidare att jag nu inte hade någon möjlighet att flytta min bil, samt att det drabbar även er, för nu kommer ni inte heller ut, och jag arbetar till kl 18.00.

Det värsta av allt så är det nu jag som blir skurken och ska bära hundhuvudet för jag hindrar ju övriga, vissa övriga icke betalande för att ta sig ut...

Så när klockan var kvart över 5 står nästa icke betalande granne och ringer på utanför min dörr,och säger du måste flytta din bil, kan väl tillägga att han då dessförinnan  försökt att bara rubba sin egen bil i ca 1½ timme, och är alltså inte ens i närheten av att komma ut!!

Jag säger som det är att jag jobbar trekvart till innan jag kommer loss, att jag även själv sitter fast där jag gör, pga folk som inte ens har där att göra parkerar på min betalda parkeringsplats!!

Men den här j***n hade ett häftigt humör, och hade minsann inte lust att vänta.....
det skulle vara nu...för hans polare kom om 15 minuter och då skulle han ut..

Ja sicken jäkla cirkus det blev..ja fick säga till kunden att vänta och ta mig ner på
parkeringen och försöka ta mig loss och med en attans tur gick det och ja flytta min bil.

Men det mest komiska är att han som skulle iväg på 2 röda, fick vänta nästan till kl 18 innan han lyckades ta sig loss och ut.....

Sammanfattningsvis den som betalar och gör rätt för sig får all skiten i slutändan, gissa om jag är heligt förbannad på dessa jubelidioter.
 

186226-28

 

Kommentaren Sparas
Postat av: Alkiz

Nej men oj då vad jobbig dag du har haft, jäkla snyltande grannar vilken fräckhet att bara parkera bilen där DU hade skottat grrrr...förstår verkligen om du blev heligt förbannad...Och sen är det du som blir drabbad i slutänden...ja fasen vet ibland undrar man om det är rätt att göra "rätt"....

Åh det var inte lite snö ni har fått era stackare...här har det inte kommit något än men det lär väl komma...kallt som f*n e de ute nu iaf... Brrr...

Jo jag hade en riktigt trevlig kväll ute igår, med det där lyckade mötet och goa vänner....

Ska kolla på Insider vid 22 det handlar om sönderavlade katter...anledningen till att dom är sönderavlade är att dom ska ha med dom på utställning och att dom ska vinna priser...??!!

Nehe nu till tvättvikningen...

Kram på dig

Postat av: Bobby

Ja de finns parasiter överallt.Se till att hälla ut en burk med häftstift där dom ställer sig nästa gång.Kram Bobby

2007-02-23 @ 19:22:10

image613Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentaren (sparas)

image270
Trackback